Zes maanden zonder - Charlotte de Monchy

Omdat ik het eerste boek dat ik van haar las zo leuk vond, zocht ik of er nog meer boeken van Charlotte de Monchy binnen mijn Kobo abonnement vielen. En dat was gelukkig zo.
Deze vond ik nog leuker, eigenlijk, al kan ik niet zo goed uitleggen waarom. Gewoon fijne feelgood.
Net als in Eens gegeven is het plot een tikje vergezocht, maar ik hou daar wel van. De achtentwintigjarige Robin heeft geen werk omdat ze haar baas gedumpt heeft en logeert bij haar zus, met wie ze wed dat ze best een half jaar zonder drank en sex kan. Een baan als kinderoppas op het platteland van Ierland lijkt haar de ideale manier om dat vol te houden. De baan blijkt anders te zijn dan ze dacht en haar baas is knap en aantrekkelijk, maar ze heeft voortdurend ruze met hem.
Zoals ik al zei... echte feelgood, echte chicklit. Maar zeker de moeite waard om te lezen.

O.a. te koop via bol.com


(dit artikel bevat affiliatelinks - klik hier voor meer informatie daarover)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten